De basis van de Keepersacademysierdvanderberg zal bestaan uit twaalf trainingen waarin alle facetten van het keepersvak aan bod komen. Er zal een sessie plaatsvinden in de periode van september t/m december en een sessie van maart t/m mei. In deze trainingsvormen zullen de deelnemers volgens de filosofie van Sierd van der Berg gaan trainen.

Met deze methode willen we het niveau van de deelnemers naar een hoger niveau brengen. Zo zal er een variërend trainingsprogramma zijn waarbij in het verlengde van de keeperstraining ook aandacht zal worden besteed aan o.a. loopscholing en gedoceerde vormen van krachttraining. Ook is er ruimte om vragen te stellen over bepaalde technieken, over het keepersvak en over de verschillende benodigdheden voor het keepersvak.

Er zal gewerkt worden in groepjes van maximaal zes tot acht keepers. Iedere groep staat onder begeleiding van een gekwalificeerde trainer. Daarnaast is er op het veld ook een hoofdcoördinator aanwezig. Op deze manier krijgt iedere deelnemer de persoonlijke aandacht die hij of zij verdient.

 Klik hier voor meer informatie over de Missie van de Keepersacademy Sierd van der Berg

 Klik hier voor meer informatie over de Visie van de Keepersacademy Sierd van der Berg

info@keepersacademysierdvanderberg.com